+40-737-341-882Luni-Vineri : 10:00 - 19:00 + Zona Tineretului - Vezi Harta

Abordarea mea

Practic analiza tranzacţională (https://www.la-psiholog.ro/info/analiza-tranzactionala), care este o teorie a dezvoltării personalităţii şi o metodă de psihoterapie umanistă ce conţine tehnici şi principii din: psihanaliză, psihologie socială, psihoterapie sistemică, integrativă, Gestalt şi transgeneraţională. Apelez, de asemenea, la concepte din existenţialism şi neuroştiinţe. Am o abordare relaţională şi co-creativă a procesului terapeutic, considerând că atât eu cât și clientul avem responsabilitatea şi meritul în obţinerea rezultatelor dorite.

Cred cu tărie că oamenii pot să-şi acceseze puterea interioară şi să găsească resurse pentru a trăi o viaţă împlinită. Iar psihoterapia este un sprijin în acest sens.
În timpul sesiunilor, acord atenţie cadrului în care se desfăşoară acestea şi anume să asigure respect, protecţie şi conţinere pentru a facilita clienţilor încrederea de a-şi exprima emoţiile şi de a se descoperi pe sine atât aşa cum se plac cât şi în feluri în care nu se plac (acesta fiind locul unde stau ignorate bogăţii personale neaşteptate).
Cadrul şi relaţia terapeutică consistentă pe care o construim crează spaţiul necesar integrării realităţilor existenţiale şi dezvoltării sau apariţiei unui sine autentic.